Viimeaikaiset kirpparikierrokset ovat kerryttäneet pääasiassa Aleksin aarrekokoelmaa, mutta se taitaakin olla tärkeintä. Saaliita, olkaa hyvät.

NameIt:n kassi. Tiedän, on todennäköisesti saatu aikoinaan ilmaiseksi, mutta ihastuin kuosiin niin, että suostuin maksamaan siitä myyjän vatimat 50 senttiä. Todella kätevä ranta/hoitokassi.

Fisher Pricen puhelin. Aleksi ihastui täysin, äidin mielestä puhelin saisi olla mykkä. Ja pyh, kyllähän tuota jaksaa kuunnella, kun lompakkoa se kevensi vain euron verran.

 

Mars matkaan. Kenkiä tulevaan ja halvalla. Viking- merkkiset coretexkengät 3 euroa, Kuomat kokoa suurempana kevättalveen 4 euroa ja Nokian kumpparit 2 euroa. Todellisia löytöjä!

 

Lelupläjäys. Puinen, soiva palapeli 2e. Plaston mönkijä Kuopion kirpparilta 2e. Marakassi 1e. Tomy:n kilpikonna vesilelu 1e. Uusi kissakirja 1e. Ja uudet sukkikset samaisen euron. Hyvä saalis.

Löytyihän sitä jotain äidillekkin. Ihana kulho, retromeiningillä, 2,5e. Salama tosin pilaa kuvan. Tämä voisi päätyä vaikkapa pähkinäkupiksi jouluna, jos en sille muuta keksi.