Kuten otsikosta selviää, ei tämänpäiväinen kirpparikierros kovin kummoinen ollut. Mika kuitenkin löysi itselleen perhovavan (kuulemma) halvalla. Ei siis ihan turha reissu ollut. Taidanpa laitella tähän muutamia kirppislöytöjä kesän ajalta, niin tulee vähän elämää tähänkin blogiin.

Nämä ihanaiset kankaat tarttuivat mukaan muistaakseni viimeviikolla. Noita lilakukkaisia verhoja on kaksi ja ovat tosi hyvissä väreissä säilyneet. Maksoivat yhteensä 5e. Jotain mekkoja jos tuosta vaikka kummitytölle väkertäisi. Tuon valkean pitsiverhon nappasin matkaan, koska maksoi vain euron. Aina siitä jotain keksii.

Tämän pehmoisen lampaantaljan löysin kirjaston kirpparilta kahdella eurolla! Hullua. Nyt on pulkkaankin oma talja, toinen pysykööt vaunuissa.

 

Valkosipulikuppi. Ihana emalinen kulho, nähnyt elämää (ja teräaseita) ainakin reunoistaan päätellen. Tästä pulitin 50 senttiä.

 

Aleksille löytöjä. Musta Lassien talvihaalari, varapuvuksi tuolle rymyroopelle. Uskomattomat neljä euroa maksoi, kunto kuitenkin melkein täydellinen.

Turkoosi Lassien välikausipuku, kuin uusi! Kympillä lähti matkaan, uutena maksaa mansikoita.