Siilitakki ja pilvilätsä. Kierrätyspuuvillasta molemmat, vanhoilla kaavoilla ja kuvilla. Nyt alkaa jo tuo painaminen sujua, mielessä hurjasti kuvia, jotka pitäisi siirtää kankaalle. 

 

Lätsä on oiva kapistus näin syksyllä. Ja suloinenkin vielä.


Takissa on ohut vuori, vaatetta tosin mahtuu alle, joten menee myöhemmälläkin syksyllä.

 

Pilvitakki. Fleesevuori ja hiippahuppu. Paksumman vuorin ansiosta menee leudommalla kelillä talvellakin. Tästä tuli ihana, vaikka itse sanonkin.

 

Takki maissinaksuilla lahjotun touhu-ukon päällä.


 Takkeihin sun muihin tekeleisiin olisi tarkoitus ommella vielä nimikointilappunen tuonne niskaan. Kunhan vain saisi aikaiseksi tehdä niitä lappusia...


Pehmoinen villatakki. Ihanan väristä lankaa sattui silmään ja oli pakko rohkaistua neulomaan. Neuleohjeen poimin netistä ja hieman sitä muunnellen syntyi tämmöistä. Takki on neulottu helineueena ja napit ovat löytö Kuopion kirppikseltä (yht. 1,5e).Tällä hetkellä on tekeillä neuletakki myös kummitytölleni, sekä Aleksille villapuku.  Pari pipoakin pitäisi vielä neuloa, sekä muutamat villasukat. Taisi neulominenkin viedä minut taas mennessään.


Trikoopaitoja pikkuherralle. Ihania trikoita tuli Myllymuksuilta ja niistä syntyi paitoja. Kaavat tosin epäonnistuivat hieman, eikä paidoista tullut niin mieluisia kuin piti. Käyttöön ne kyllä kelpaavat, mutta jotenkin tuota on niin kriittinen omalle kädenjäljelleen... Noh, virheistä oppii.