Joulua odotellessa on tullut hieman kirppisteltyä ja leivoskeltua tavallisten siivoustohinoiden lisäksi. Ja tietysti myös lahjoja pukinkonttiin sekä myyjäistuotteita on valmistunut urakalla. Tässäpä todistusaineistoa.


Myyjäisiin tuhosin retrokangasvarastoani oikein urakalla. Pöydästä löytyi liivimekkoja, muutama takki, kotihousuja aikuisille, pikkuisia pussukoita ja suloisia lätsiä pienimmille lapsille.Yksi mekkolemppareistani lähikuvassa.


Pienimpiä mekkoja kasoittain.

Myyjäiset onnistuivat odotettua paremmin. Toki kaikkea vielä jäi jäljelle, ihan niin loistavasti ei mennyt. Tuleviin tapahtumiin yritän mennä vielä ompeluksiani kaupittelemaan, ja uusia ideoita syntyy päässä koko ajan. Oman toiminimen ajattelin perustaa kunhan "Rusina" päättää ulkoistaa itsensä masustani ja kasvaa hieman. Siihen saakka keskityn käsitöiden saralla laittamaan ideoita tarkasti ylös ja pidän silmäni auki kirppareita kierrellessäni.


Ja sitten niitä muutamia kirppislöytöjä.
Tee Itse- lehden nappasin kirppikseltä matkaan ilmaiseksi, ihan luvan kanssa. Lasten vaatteita-kirjasta piti kokonaiset kaksi euroa kustantaa. Mutta on kyllä sen arvoinen. IHANIA kaavoja ja ideoita kirja täynnä.Ruskea verhokappa ja salusiinit. Eurolla Ekotorilta, osan silppusin myyjäistöihin ja osa säästössä Aleksia ja Rusinaa varten.Punainen pöytäliina, sekin aivan mahtava, 3,5e taisi olla Fidalla. Joulukuusen palleroiset eurolla ja kynttilän alunen toisella lähti mukaani joulutunnelmaa luomaan.Ja viimeisenä Muumitalo. Ja sen verran vaan kommentoin, että on muuten ensimmäinen ja viimeinen Muumitalo, joka meillä pipariversiona nähdään.

Tekemiäni lahjuksia yritän kuvailla ja päivitellä tänne vielä tämän vuoden puolella.