Mitä aina. Eli tekeleitä ja kirppislöytöjä ja muutamia ostosihanuuksia.



Oli sitten minunkin aivan pakko tilata näitä kankaita Ikasyr:iltä. Aivan loistavan tuntuisia ainakin ovat, saapi nähhä miten kestävät sitten pesussa. Aleksille olisi tarkoitus tuosta viidakkoversiosta ainakin paita, jos toinenkin tehdä ja pilvisestä Rusinalle pikkuisia housuja ja lakki.



Sain äidiltäni nimpparilahjaksi Marimekon kangasta, ja tästä syntyy keväinen liina keittiöön.

Muovinen kulho löytyi kirpparilta 2e hintaan.



Miehekkeelle tein jämälankatuhojaisissani pipon. Kiva tuli. Ja isäntäkin tyytyväinen.



Nämä villikset neuloin Novitan Temposta. Ohje Dropsin sivuilta, enkä ole sitten ollenkaan tyytyväinen ohjeeseen. Eivät kyllä kestä tuon taaperon kintuissa millään. Niimpä lahjoitin ne siskoni nukelle.



Kettuhattu. Tai kissa vai mikä lie. Jämälankoja tutkaillessani syntyi tämäkin idea. Ohje muokattu Dropsin sivuilta. Todella hyvä malli pienen muokkauksen jälkeen. Samalla mallilla on tekeillä Aleksille vielä muutama hattu, ja Rusinalle yksi.



Ja pitkästä aikaa jotain myös itselle. Sukat 7 veljeksestä, keväisestä keltaisesta.



Ja kirpparilta kiikku mökille. 3,5e maksoin tästä, ihan uudenveroisesta Plaston kiikusta. Kaupassa maksaa pikkuista päälle 13e joten aika hyvä löytö mielestäni.



Rusinalle muutamia vaatteita. Raidalliset äitiyspakkauksen potkarit 1e, uusretrot pöksyt ja unipussi molemmat 2e. Näitä haluaisin löytää lisää.



Kangaslöydöt. Reunoilla olevat verhot 2e/pari. Eli neljä verhoa 4e!! Tykkään. Keskimmäinen kangas Fidalta 0,6e.

Sarvis- muovikulho myöskin Fidalta, 0,25e!

Tämmöistä tänään. Ajatuksissa olisi nyt tehdä muutamat keskeneräiset neulomukset alta pois ja sitten siirtyä kangasvaraston kimppuun. Kestoja olisi myös vielä hurruuteltava muutamia. Ja ehkä painaa hieman kankaita. Mutta mistä saisi lisää aikaa?