Siinäpä on minun uudet kaverit. Kaksi torsoa löytyi kirpparilta aivan pilkkahintaan, 5e kappale. Kooltaan arvioisin niiden olevan 92-98cm ja 120cm kaverukset. Mainio löytö tulevaisuutta ajatellen, saavat tosin hetken lepäillä äitini varastossa, ennen kuin pääsevät aloittamaan työnsä.

Lauantain kirpparikierrokselta tarttui matkaan tuo aivan superihana virkattu viltti kahden euron hintaan. Törkeän halpa, ei  tuommoista hetkessä saada aikaiseksi. Pohdinnan alla on, laitanko toiselle puolelle pehmeämmän kankaan vai pidänkö tuollaisenaan. Rusinan sänkyä ja ehkäpä myös vaunuja se tulee keväällä koristamaan.



Aleksille kevättumput. Tein näihin normaalia pidemmät varret ja muutenkin aika napakat käsiosuudet. On niin inhottavaa, jos käsineitä saa kokoajan olla nostelemassa, ja onhan sitä mukavampi leikkiäkkin sopivilla hansikkailla. Nämä onnistuivat tosi hyvin.



Värjäilin tylsiä valkoisia harsoja Dylonin konevärillä, tuli ihan mukavia. Tarkoitus olisi värjätä vielä loput keltaisiksi, jos vaan mieluinen väri löytyy. Rusinalle neuloin pienet villasukat pitkillä varsilla sekä puuvillaiset tumput. Alla näkyvä pilvikangas löytyi kirpparilta 1,5 eurolla ja sitä on suuren pussilakanallisen verran.



Nämä vaatteet ovat alunperin tylsiä valkoisia Tutan tekeleitä. Viskasin ne harsojen seuraksi koneeseen ja sain niistä jo hieman kivemman näköiset. Kuitenkin ne kaipasivat vielä jotain, ja aplikoin velourista niihin tuommoiset kukkaset. Ei mikään maailman onnistunein tekele, mutta ihan ok kuitenkin.