Kaikennäköisiä kivoja juttuja on lähiaikoina löytynyt kirppiksien kätköistä ja valmistunut omista kätösistä. Ja parempi niin, sillä välillä tuntui ettei kirppareilta löydy enää yhtään mitään sopuhintaan ja kaikki mitä yritän itse tehdä ovat täynnä, pieniä, minua häiritseviä virheitä.  Joten nyt on onnistumisien aika, joka toivottavasti jatkuu näidenkin jälkeen.Rusinalle löytyi Mikkelin kirpuilta kolme uutta vaippaa, euron kappale. Kuorivaippa oman kylän löydöksiä, olikohan kolme euroa, sekin käyttämätön. Taustalla pilkottava muumityynyliina Aleksille, 0,50e.Kankaita. Yhteensä maksoivat kolme euroa, ja ovat kotoisin omasta kylästä sekä Mikkelistä.
Mikkelin superlöydöt. IHANIA. Ylempää maatilakangasta on vain pienen tyynyliinan verran, alempaa on hieman enemmän, muttei todellakaan tarpeeksi. Nämä lähtivät mukaan eurolla. LISÄÄ TÄMMÖISIÄ KIITOS.Rusinan töpöset. Huopasesta neulotut töppöset, varret neulottu erikseen. Näistä tuli aivan mahtavat ja onnistumisen ilo on suuri. Ohjeen bongasin ajat sitten jostain blogista, en kyllä yhtään muista mistä.

Samasta väristä neuloin Aleksin kummille synttärilahjaksi tossut. Onnistuin vain hävittämään kuvan jonnekkin, joten esittelyä niistä myöhemmin.
Pöllö- ja siili hattuset. Samalla ohjeella kuin kettuhattu, näistä tuli syötävän suloisia. Alemman suunnittelin kevätpukuun sopivaksi, ja nyt ei malttaisi odottaa, että se pääsee käyttöön. Nam.

Neuloksia on muutamia kaapissa odottamassa viimeistelyä. Kunhan ne saan esille niin taitaa olla aika siirtyä kangaskaapin kimppuun.