Täällä odotellaan jo kovasti Rusinaa saapuvaksi, huomenna viikkoja kasassa jo 39! Väsymys ja kiukutus on helpottanut suuresti. Ihan omituisen hyvä, toisinsanoen normaali olo on nyt viimepäivinä ollut pääkopassani. Mutta hyvä niin.

Kivoja kankaita tulee nykyään vastaan harvoin sopuhintaan. Muutamia löytöjä on kuitenkin tullut tehtyä.


Vihreää kangasta omituisen pitkulan pussukan muodossa kaksin kappalein. Vetskarit pois ja näistä saa ommeltua vaikka mitä, eurolla ne tuli lunastettua. Tuo viereinen kelta-ruskea kangas on suuri, pyöreä pöytäliina. Siitä taisin kolme euroa maksaa, ja mielessä on jo vaikka mitä ideoita tästä ihanuudesta toteutettuna.Muutama kiva pöytäliina matkaan Mikkelin kirpuilta, euron kipale olivat.Tampellan kelta-ruskeat verhot, huippu kangasta neljä metriä. Viereinen pinkki ihanuus taitaa päätyä pöytäliinaksi kesäksi, nämä maksoivat yhteensä päälle kympin muistaakseni.Rusinalle söpöstykset 4e. Hieman korkea hinta, mutta olivat niin ylisuloiset, etten voinut vastustaa pitkän pyörittelyn jälkeen.Kahdet froteiset potkarit, joissa oli sitä jotain. Punaiset 0,60e ja menevät vauvalle ensi joulun aikaan kokonsa puolesta. Raidalliset kalapotkarit 1e. Vaihdoin olalle uudet napit, kun yksi alkuperäisistä oli vuosien varrella hävinnyt.Viidakkobody vauvalle 2e. Me&I:n pöllöpaita 1e ja P.O.P:n traktori t-paita samoin eurolla Aleksille. Mukavia löytöjä.Kanapaita 1e ja neljä raidallista peruspaitaa yhteensä 6e Aleksille. Tulivat tarpeeseen, Poikaselle kun ei tunnu löytyvän kovinkaan pirteitä ja äidin silmään mieluisia vaatteita kaupoista.Nokialaiset vitosella. Aivan kuin uudet, vahamainen pintakin vielä tallella, LÖYTÖ! Samaiselta reissulta kotiutin Plaston punaisen pihamopon 3,5 eurolla.

Me&I:n lätsä 1e. Ei niin lemppariväreissä, mutta minusta aivan täydellinen kalalätsä mökille.Kulho 3e. Isäntä risti sen sipsikulhoksi ja jopa tykkäsi ostoksesta.


Sitten muutamia tekeleitä.


Kestoliivinsuojia jämäpaloista. Ihoa vasten collegea kaapista, imuna kierrätysfroteeta ja kosteussulkuna vaippojen jämiä. Näistä tuli tosi pirteitä.Tässäpä ne s-koon taskut.Muutama herkku.Imuja m-koon vaippoihin. Takana tiimaimuja vanhoista pyyhkeistä, edessä mikrokuituisia imuja, jotka siirtävät kosteuden tasaisesti muihin imuihin.Kevätlapaset Poikaselle.Laatikollinen viimeistelemättömiä neulomuksia. Tänne kasaantuu jo ensijoulun lämpöisiä lahjuksia. Eipä niistä siis sen enempää.


Nyt taidan painella unille, ja ennustan uuden syntymäpäivän Rusinalle. Se ei tainnut olla tänään, kuten veikkasin.