Olipas mukava laitella kotiin pääsiäistä oikeastaan ensimmäistä kertaa. Poikasen kanssa istuteltiin rairuohot, tai siis äiti istutti ja Aleksi keskittyi naamansa kasteluun suihkepullolla. Askarruksiakin väännettiin, tuommoiset yllä olevat tiputaulut lähtivät mummoille ja yksi jäi kotia koristamaan.



Kerhossa askarreltiin rairuoholle koppa ja mummin kanssa pikkumies oli väkertänyt tipun. Aivan suloisia molemmat. Tuo hurmaava pääsiäisliina on kirppislöytö, 0,30e Fidalta.



Virvottukkin on. Ja meiltäpä löytyikin vähintään maailman suloisin pikkunoita.



Sitten niitä kirppislöytöjä. Olen haaveillut ostavani Rusinalle Bumbon jo pitkän aikaa. Tosin Mikan mielestä tämä on potta ja ilmeisesti Aleksinkin. Löysin pojan pissittämästä nukkeansa tähän löytöön. Eiköhän vempaimen todellinen käyttötarkoituskin noille meidän miehillekkin jossain vaiheessa selviä.

Ainiin, tärkein meinasi unohtua. Nimittäin tästä maksoin 5 euroa! Aivan hyperkäsittämätöntä, mutta totta. Kaupassa maksaa tämä kapistus vähintään 40 euroa!



Poikaselle evästä. Näitäkin olen ollut vailla, ja nyt niitä löytyi pussillinen 1,50e hintaan. Tykkään ja niin tykkää Poikanenkin ainakin hampaanjäljistä päätellen.



Keltainen puku. Valmistajana Ulkovaate Oy ja koko 95. Haha, taitaa olla muutaman vuoden vanha, mutta todella ihana. Tuo karva on hieman elänyt, mutta hupun saa irti. Loistava kevättakki Aleksille. Nuo housut olisi kyllä liikaa yhdessä takin kanssa käytettäviksi, ainakin pojalla. Näistä maksoin 3,5e.



Tässä tämä aiemmin mainitsemani lätsä. Siitä tuli huippu. Kaava sama kuin muissa ja kankaana apinajoustofrotee.



Sitten vielä vihreä, virkattu lätsä. Löysin huippuhalpaa lankaa Prismasta ja tuosta väristä tuli heti hattu mieleen. Jos meidän pojalle tulee enskikesänä auringonpistos, niin ei se ainakaan lätsäpulasta johdu.



Maha rv 35+2. Siellä se Rusina köllii, mutta toivottavasti ei viihdy enää kovin kauan. Selkä alkaa olla melkosen rikki, ärsyttää kun muuten on suht vaivaton olo, niin pitää tuon nyt alkaa hajoilla. Kaikki vauvaa varten alkaa olla kunnossa, muutamat imut kestoihin vielä suunnittelin tekeväni. Ja sairaalakassiakin huomasin jo pakkaavani. Niin se vaan on aika kiitänyt.


Nyt Rusina haluaa iltapalaa, heippa.