Tässä muutamia herkkulöytöjä kirpparilta. Alkuun tulokkaalle tehdyt löydöt.


Ihanat bodyt. Ensimmäinen maksoi 0,50e ja kaksi jälkimmäistä kaksi euroa kappaleelta.Marimekon puubody 1e. Siis yksi euro! En käsitä tätä vieläkään. Tutan ihana limenvihreä body, alle eurolla lähti matkaan.Helle/yöasu ja kissapaita taisivat maksaa yhteensä euron, aidot retrot pikkupöksyt samaisen summan.Metsän eläimet yökkäri 2e, mäyräkoiraversio muistaakseni pikkuisen päälle euron.Oravahuppari eurolla, ja omppuhaalari kolmella. Tuleva isoveli toimii laaduntarkkailijana.Sitten vielä pöksyjä vauvalle. Metsän eläimet 2e, Norsuiset 1e, oranssit puolipotkarit 0,50e ja Pilviset fleecet  2e. Ihania kaikki.


Sitten Poikaselle tekemäni löydöt.


Tutan hirvibody 1e ja Lindexin siilipaita 2e. Näistä tykkään, kun ei tuon kokoiselle pojalle meinaa enää kivoja ja lapsenmielisiä vaatteita löytyä. Harmi.Ruskea raitapaita 1,20e. Poikasen lepotuoli 2e. Ja kuvaan pakotettu Lyyli, täydellinen löytö reilun neljän vuoden takaa. Ei kuitenkaan kirpparilta.Pitkäripsipoikasen paita, 1e. Mopokypäränä toimiva vauvanlakki 0,10e. 


Siinäpä niitä oli. Ihan hyvälle tuulelle tässä tuli kun kertaili nämä löydöt.  Kankaita YRITÄN välttää ostamasta, pakko tuhota entisiä varastoja tilantarpeen kasvaessa. Mutta jospas sitä huomenna käväisisi taas kirpparit tutkimassa. Nyt hyvää yötä.